Locuri de munca in Zaragoza

Zaragoza este unul dintre cele mai mari orase fiind pe locul 5 ca si marime intre orasele din Spania. Zaragoza este un oras care se gaseste amplasat intre muntii Pirinei si Orasul Barcelona.
Zaragoza si regiunea Aragon este zona in care economia Spaniei a inregistrat cel mai mare progres in ultimii 10 ani, aici fiind infiintate multe fabrici in care si-au gasi si isi gasesc in continuare de lucru foarte multi romani.
Domeniul constructiilor este un al domeniu in care s-a construit foarte mult. In ultimii ani au fost construite nu mai putin de 6 noi poduri peste raul Ebro.
In acest an s-a extins fabrica Valeo Termico care creaza componente pentru firma auto General Motors. Aici au fost create sute de locuri de munca.
Totusi se simte si in aceasta zona criza economica care a afectat Europa si toata planeta.
La sfarsitul anului 2009 Primaria din Zaragoza a aprobat programul de constructie a 2 noi cartiere rezidentiale ceea ce inseamna aproximativ 27.000 apartamente, spatii comerciale si birouri.
Pretul proiectului este de 600 milioane de euro si este posibil sa se creeze cateva mii de locuri de munca.

4 comentarii:

alin spunea...

daca stiti un loc de munca concret in spania dati-mi de stire pe bogatu_alin75@yahoo.com

proiecte spunea...

daca ajungeti in Zaragosa vizitati Basílica del Pilar, La Seo Cathedral si Aljafería Palace, sunt minunate aceste obiective turistice

Anonim spunea...

caut loc de munca in Zaragoza va rog cine ma poate ajuta acesta este id meu geo_geo9014@yahoo.com

Anonim spunea...

Sunt in Zaragoza si caut un loc de munca: menaj,ingrijire batrani..etc. Va rog cine ma poate ajuta acesta este ID meu brandusa_lili2011@yahoo.com . Va multumesc.