Locuri de munca in Koln Germania

Orasul Koln este este al patrulea oras ca marime din Germania. El este depasit ca si marime doar de orasele: Berlin, Hamburg şi München. Orasul Koln este amplasat in landul ladul Renania si face legatura intre Valea Rinului si orasele importante din vestul si estul Europei.
Orasul ocupa o suprafata de 405 km fiind situat de o parte si alta a Rinului in zona cuprinsa intre masivele muntoase Bergisches Land si munţii Eifel.
Aceasta amplasare ii confera o temperatura si umiditate ridicata vara si ierni blande si destul de pline in precipitatii.
Koln este unul dintre cele mai vechi orase din Germania prima atestare documentara fiind din anul 50 d.Hr.
Aeroportul Internaţional Koln-Bonn este unul dintre cele mai mari aeroporturi de transport marfa din Germania si Europa. In aceasta zona a aeroportului sunt multe firme care intermediaza transportul de marfuri pe calea aerului, pe Rin, pe calea ferata si calea rutiera.
Aici puteti gasi multe locuri de munca ca si soferi profesionisti sau daca aveti masini de transport marfa puteti face afaceri bune si obtine multe contracte de transport.
O alta zona unde puteti gasi locuri de munca in Koln este zona industriala, orasul Koln fiind renumit pentru ca este orasul unde se gaseste una dintre cele mai mai fabrici de automobile Ford din lume. Pe langa aceasta fabrica graviteaza multe ale fabrici unde se produc accesorii pentru aceste automobile.
Recomandabil este sa intratri pe site-ul de specialitate al agentiei de plasare pe piata muncii din Koln, pe care va recomand sa-l urmariti perioadic pentru ca este locul unde se gasesc postate locurile de munca disponibile din zona.

Un comentariu:

mvjhon spunea...

Pana sa ajungeti in Germania, puteti incerca Life Care